Vintage City Road Bike Mans City Bicycle A new type of retro bicycle made in China 222

Company imformationWe are the bicycle manufacturer in Hangzhou,Zhejiang,China.We have 20years of experience of making bikes.Our bikes have Passed CE and ISO9000. Major market is Europe ,USA,South Amercian,Korea and Japan. Our products including medium and high grade mountain bike,beach cruiser,city bike,folding bi

Featured Products

Company imformation

We are the bicycle manufacturer in Hangzhou,Zhejiang,China.We have 20years of experience of making bikes.Our bikes have Passed CE and ISO9000. Major market is Europe ,USA,South Amercian,Korea and Japan. Our products including medium and high grade mountain bike,beach cruiser,city bike,folding bike,children bike,chopper bike,racing bike,BMX and fixed gear bike!
 Vintage City Road Bike Mans City Bicycle New Style Retro Bicycle Made in China222











 
Production room
Vintage City Road Bike Mans City Bicycle New Style Retro Bicycle Made in China222
Vintage City Road Bike Mans City Bicycle New Style Retro Bicycle Made in China222
Vintage City Road Bike Mans City Bicycle New Style Retro Bicycle Made in China222

Vintage City Road Bike Mans City Bicycle New Style Retro Bicycle Made in China222



Our certificate
Vintage City Road Bike Mans City Bicycle New Style Retro Bicycle Made in China222


Payment and Shipping
Vintage City Road Bike Mans City Bicycle New Style Retro Bicycle Made in China222
Vintage City Road Bike Mans City Bicycle New Style Retro Bicycle Made in China222




FQA

1. Can I order sample?
 
Answer: Yes, we accept sample for trial order,
NO RETAIL.
 
2. How long for delivery time?
 
Answer: For electric bicycle sample order, our delivery time is 20 to 30days; for one full container, it's 25 to 45days.
 
3. Which colures will be available?
 
Answer:Normally, we will introduce the most popular colures to customers.
 
At the same time, we are able to make colures according to customer's demands.
 
4. Can I use my logo(sticker) on the electric bike?
 
Answer: Yes, we can make customer's logo(sticker) on the electric bike for one full container order.
 
5. How to delivery to foreign buyer?
 
Answer: For sample order, the customer can select by express or by air.
 
For full container order, by sea is the best choice.
 
6. What's the payment terms?
 
Answer: Normally we use TT, L/C.
 
7. Need I assemble parts of the electric bike when we get them?
 
Answer: Yes, we will take out few parts, like pedals(if have), front wheel, front fender before package.
Our workers will put these parts in electric bike cartons.
 
And will send one professional tool bag to help you assemble. It's easy to make it.
 
8. Can I mix different models in one full container order?
 
Answer:Yes, we accept different models in one full container.
 
9. Need I buy spare parts for first order?
 
Answer: Yes, you can buy some spare parts for future service.
 
The quantity depends on your electric bike order. We will give you advice when you need.
 
10. Are your company a trading one or a factory?
 
 Answer: Factory + trade (mainly factories, so the quality can be ensured and price competitive)


Business card


Contact person: Jackson
  
 

 

 
 

Contact us

Please feel free to give your inquiry in the form below We will reply you in 24 hours
src="//js.users.51.la/21220073.js">